8.2.09

sol sol sol


muusu maaciitaajs no apmaaciibaam

madli, evagelia, judit, beate






shodien ir 7diena (jaa, arii sheit). shodien ir pavasaris. un esmu mieriiga. pagaajusho 24h laikaa notika vairaak, nekaa visas nedeeljas laikaa.

pirmais dziivoklja striids. un, jaasaka, par visai nopietnu un svariigu teemu- miegs. viss beidzaas labi- bez asinju izlieshanas un smagaam traumaam :) miegs visus nolika pie vietas!

vai atceries to barinju puishu, kuri meedza iegriezties pulkvedii un sariikot iistu freestyle dance shovu... vakar es dariiju to pashu :O biju uz freestyle deju nodarbiibu. un tas gan izskatiijaas daudz amizantaak, nekaa vinjiem, toties es maaku atspiesties ar rokaam taa, ka kaajas gaisaa un galva pie griidas.. shodien saap visas malinjas. naakamreiz pamegjinashu hip hop deju un improvizaaciju, lai varetu saviem mazberniem teikt: "juusu vecmaaminja arii shitaa prot!"
jaa, es uzgaaju ljoti jauku deju studiju, netaalu no manaam maajaam, ar ljoti jaukiem cilveekiem un maajiigu atmosfeeru.

biju pie veejainas juuras (veejaina juura, tas skan kaa blusains suns) un satiku tur divus maakslinieciska gara jaunieshus, kuri apguvushi arhitekta amatu, kuriem patiik fotografeet, ziimeet un, protams, vinjiem patiik arii juura. peecaak cepaam zivi un pavadiijaam vakaru vinju draugu lokaa turciski-boheemiskaa garaa ar gjitaaras speeli, ziimeeshanu, dziedaashanu, kastanjeshu skanjaam, karshu peetiishanu, vakarinjoshanu uz griidas un mazliet filozofijas..

pagaajushaja nedeeljaa biju nedaudz apslimusi un eedu daudz medu.

*ir gruuti atrauties no ziimulja atstaataas liinijas, kad paarvelc to ar tinti.

Lai jums izdevusies naakamaa nedeelja :) !!

7 comments:

  1. tiem puišiem ir pašiem savs stils. viņiem ir citi mūvi, kas ir foršāki par galvupiezemeskājasgaisā.
    un vispār atceries galveno misiju? (sētpriekuapsevi)

    ReplyDelete
  2. Anonymous9.2.09

    Rausīti, ir priecīgi, ka Tev ir priecīgi. Man ir priecīgi, jo nu, Tu jau zini, kas mani nomoka jau ŠITIK ilgu laiku. Kādas domas un tā, bet now I'm done with it. Kaut kad drīz aizrakstīšu īstu vēstuli, lai pastāstītu sīkāk. Mīlu. Ļoti. /PŪC.

    ReplyDelete
  3. Anonymous9.2.09

    Pilnīgi cita pasaule....smaržo pēc jūras vēja un skan kā kastaņetes.
    Tas jau izskatās pēc lielās meitas - dejot, doties uz jūru un pēc brīža jau cept zivi un filozofēt par dzīves jēgu kopā ar tikko iepazītiem cilvēkiem:) un visam pa vidu kāds kašķis par tīri sadzīviskiem niekiem.
    Hei! Nebiju pamanījusi pa kuru laiku Tu esi sākusi aizdomāties par maniem mazmazbērniem!?:)
    Lai vesels kā rutks!

    ReplyDelete
  4. Anonymous9.2.09

    KO mācītājs tur tajā bildē dara?

    ReplyDelete
  5. Mācītājs noteikti ka izdzen sātanu!

    ReplyDelete
  6. maaciitaajs mums visiem paraada velnu.. dejoja kaa traks!!

    gaidu veestuli PUUC!! ar aarkaartiigi lielu nepacietiibu! :*

    par prieku viirinj(bijushais)

    ReplyDelete
  7. dzheimijs23.2.09

    prieks dzirdeet,ka neesi aizmirsusi par medu ;)

    ReplyDelete